Vil du spille i korps?


Vi hadde konsert på Skjold Skole for elever på 3. trinn på Skjold, Skeie og Søråshøgda skoler. Og her fant 40 elever fant ut at dette ville de prøve.


Nå holder vi instrumentprøvedagSkjold Skole, gymsalen, torsdag 14. mars kl.18.30.  Her får nysgjerrige rekrutter se og prøve instrumentene vi har, for så å skrive prioriterte ønsker.  Deretter vil korpset gjøre det vi kan for å oppfylle dette.

Instrumentene deles ut i juni med oppstart for nye aspiranter er i september.

Instruksjon på instrumentet er gjennom kulturskolen med påmeldingsfrist 1.april.

Skrev du deg ikke opp på listen? Var du ikke på konserten? Bor du i nærheten, men går på en annen skole?  Er du litt yngre eller eldre enn 3. klasse? Har du likevel lyst å prøve å spille i landets beste skolekorps? (Vi vant NM første divisjon janitjar for skolekorps i 2018) Har du lyst er du velkommen på instrumentprøvedag.

Samtidig vil vi svare på spørsmål om korpset og det å spille med oss.

 
Er dere fortsatt litt i tvil om dere vil komme og ønsker mere informasjon så er det bare å ta kontakt med korpset på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en uforpliktende forespørsel eller på telefon 97177918. 

 

 

Velkommen.