Sponsor

Sponsorteam AS

Korpset har inngått avtale med Sponsorteam AS om å etablere en fast sponsorinntekt uten arbeidsbelastning for korpsets medlemmer eller foreldre/foresatte.

Sponsorteam AS har i snart 20 år drevet med salgsaktiviteter i samarbeid med idrettslag, musikkorps og andre foreninger, og samarbeider pr i dag med ca 60 lag og foreninger rundt omkring i Norge. De har nylig inngått en landsdekkende avtale med Norges Livrednings Selskap.

Korpsets eneste bidrag for å skaffe inntekter er å få medlemmer, foreldre, foresatte, onkler og tanter og andre kjente til å tegne seg i en abonnementsordning der de får levert toalettpapir og tørkeruller av god kvalitet til en konkurransedyktig pris hjem til sin bolig hver 8-16 uke. Kundene vil motta en SMS der de vil ha mulighet til å reservere seg mot neste levering hvis de skulle ønske det.

Sponsorteam AS organiserer distribusjon og fakturering av toalettpapir og tørkeruller til de kundene som korpset har skaffet. Varene leveres etter avtalt intervall. (Hver 2. 3. eller 4. mnd). Kundene vil deretter motta en faktura pr post og betaler for varene til Sponsorteam AS. Det leveres en pakkseddel med varene med telefonnummer til kundeservice slik at kunden kan ta kontakt direkte hvis det skulle være noe. Hvis kundene er misfornøyd hentes varene av Sponsorteam AS uansett hva grunnen skulle være.

Vi ber så mange som mulig om å delta på dette, og benytte vedlagte registreringsskjema for å tegne seg som abonnent. Dette vil kunne gi en god og stabil sponsorinntekt til korpset, uten at vi pålegger dere mer dugnadsarbeid i denne forbindelsen! Send gjerne også skjema og informasjon videre til andre i familien.

Vedlagt er informasjon om de produktene som Sponsorteam AS tilbyr, registreringsskjema og kontaktinformasjon til kundeservice.